Proizvodnja i transport komore

Kapsule za hiperbaričnu oksigenoterapiju OxyHelp su izrađene po najvišim standardima dizajna i inženjeringa kako bi se klijentima diljem svijeta pružili vrhunski proizvodi

S ponosom proizvedeno u Europskoj uniji

Komore OxyHelp su dizajnirane i proizvedene u Europskoj uniji od strane specijaliziranih inženjera korištenjem visokokvalitetnih komponenata nabavljenih nakon pažljivog razmatranja i ispitivanja kvalitete.

Cilj nam je proizvesti proizvod koji premašuje očekivanja naših klijenata i pomaže im da postignu i održe optimalno zdravlje korištenjem oksigenoterapije.

Pročitajte više o komori OxyLife I

Naša misija zagovaranja tehnologije za HBOT

Kombinirali smo svoje znanje s opsežnim istraživanjem i dokumentacijom o teoretskim aspektima hiperbarične oksigenoterapije kako bismo zbilja uveli inovacije u ovoj oblasti, kao što su digitalno kontrolirani operativni sustavi ili visokoučinkovita ventilacija za sigurnost i udobnost.
Pronašli smo najbolje dobavljače materijala i prateće tehnologije kako bismo postali jedan od vodećih dizajnera i proizvođača ove izuzetne linije tehnološke opreme – jednomjesnih i višemjesnih komora za HBOT pod niskim tlakom.

Istraživanja i dokumentacija

Digitalno kontrolirani operativni sustavi

Visokoučinkovita ventilacija

Sigurnost i udobnost

Kvalitetan inženjering

Vrhunski materijali

Međunarodni partneri

Radimo s najkvalitetnijim međunarodnim proizvođačima opreme

Koncentrator kisika

Automatske pneumatske kontrole

Petlje od smolastih vlakana u madracu i jastuku

Transport i isporuka diljem svijeta

Surađujemo sa svjetskom tvrtkom za logistiku koja nam pomaže u transportu naših hiperbaričnih komora na bilo koju adresu na planetu. Naši partneri za isporuku nude najbolje cijene i rokove na tržištu, to garantiramo na temelju naših dugogodišnjih poslovnih odnosa s tvrtkom za logistiku.

Kopneni transport za isporuku na lokacije unutar Europske unije

Vodeni transport za isporuku na lokacije diljem svijeta

Zračni transport za isporuku na lokacije diljem svijeta

Naš nemali broj zadovoljnih klijenata

Već smo isporučili i instalirali svoje komore za HBOT u preko 20 zemalja kao što su:
Japan, SAD, Havaji, Ujedinjeni Arapski Emirati, Švicarska, Rusija, Kolumbija, Novi Zeland, Australija, Francuska, Španjolska, Češka, Slovenija, Poljska, Rumunjska, Bugarska itd.

Posvećeni tehničari za podešavanje i instalaciju

Sve komore OxyHelp instalira tim obučenih tehničara koji pomažu našim klijentima da podese svoje kapsule u skladu s preciznim tehničkim specifikacijama i parametrima. Nakon instalacije slijedi obuka i teoretska obuka o uporabi komora OxyHelp i medicinskim protokolima za hiperbaričnu oksigenoterapiju.

Klasifikacije i propisi

Komora OxyLife I je trenutačno označena i prodaje se kao nemedicinsko sredstvo, sa softverskim ograničenjem tlaka na 1,5 ATA. Komore OxyHelp su izrađene za maksimalni radni tlak od 2 ATA sa automatskim kontrolama (ploča na dodir).

Sve komore su izrađene u skladu sa PVHO (Posude pod tlakom za ljudsku uporabu) standardima (ispitivanje rendgenskim zrakama, ultrazvukom i penetrantima) od strane ovlaštenih laboratorija.

Ubrzo nakon CE certifikacije za medicinska sredstva klase IIB, bit će dostupno ažuriranje softvera za tlak od 2 ATA. Samim tim, sva certificirana medicinska sredstva - komore klase IIB (isti proizvod, aktualni model) mogu se unaprijediti kako bi podržavale povišen tlak.