O OxyHelp Industryju

Mi smo tim dizajnera i inženjera posvećenih inovacijama u razvoju tehnologije hiperbarične oksigenoterapije za osobnu i profesionalnu uporabu

Kisik je naš živi, postojeći superheroj

OxyHelp Industry je certificirani proizvođač uređaja za HBOT, posvećen zagovaranju ove tehnologije i koristi za zdravlje od hiperbarične oksigenoterapije, kao i povezivanju teorije i prakse u dizajnu i proizvodnji specijaliziranih komora za blagu HBOT kako za medicinsku, tako i za uporabu široke javnosti.

Postali smo jedna od najprestižnijih tvrtki u Evropi koje isporučuju i instaliraju digitalno kontrolirane komore pod tlakom za hiperbaričnu oksigenoterapiju diljem svijeta.

Naša potraga započela je s jednostavnim pitanjem

Kako da dizajniramo i izradimo isplativu komoru za HBOT za liječnike, sigurnu za pacijente, pogodnu za medicinske klinike i wellness centre, i istovremeno idealnu za kućnu uporabu?

Dali smo si vremena da istražimo dostupnu tehnologiju i ažuriramo je prema svojim inženjerskim standardima – jednostavna i sigurna za korištenje od strane stručnih lica i pacijenata koji se sami liječe, visoko funkcionalna, digitalno rukovanje, inovativna s aspekta materijala i medicinskih protokola, trajna i laka za servisiranje s aspekta održavanja i garancije.

Napravili smo i korak dalje u misiji OxyHelp i obogatili svoje znanje opsežnim istraživanjem i dokumentacijom o teoretskim aspektima HBOT kako bismo konačno uveli inovacije u ovom području, kao što su digitalno kontrolirani operativni sustavi ili visokoučinkovita ventilacija za sigurnost i udobnost.

Pronašli smo najbolje dobavljače materijala i prateće tehnologije kako bismo postali jedan od vodećih dizajnera i proizvođača ove izuzetne linije medicinske opreme – jednomjesnih i višemjesnih komora za HBOT pod niskim tlakom.

Dah ideja je jedini zrak koji vrijedi udisati

Edith Wharton

OxyLife I – Dišite pametno

Tehnologija za HBOT koju smo razvili vidi se u našoj najboljoj komori – Oxylife I. Mislili smo na ljude dok smo je dizajnirali, koristeći tehnologiju medicinske razine kako bismo im pomogli u postizanju optimalnog zdravlja.

OxyLife I je hiperbarična komora jedinstvenog razvoja s aspekta raspoloživih karakteristika, kvalitete dizajna i proizvodnje, uključujući raspon cijena.

Možemo isporučiti i instalirati hiperbaričnu komoru OxyLife I za manje od 10 radnih dana u bilo koju zemlju u svijetu.

Oxyhelp chamber

Isporučujemo svoju opremu za HBOT za medicinske i nemedicinske svrhe, sljedećima:

  • Bolnice i centri holističke medicine
  • Klinike za ortopedsku rehabilitaciju
  • Veterinarske klinike
  • Ordinacije kiropraktičara i kineziterapeuta
  • Saloni ljepote i wellness
  • Fitness i sportski centri
  • Trening centri za profesionalne sportaše
  • Pojedinci za kućnu uporabu.


Naši partneri