Optimalno zdravlje je unutarnja ljepota.

Hiperbarična oksigenoterapija
za ljepotu i opuštanje

Prihvaćanje korištenja HBOT za ostvarivanje estetskih ciljeva je relativno nov pristup stalno rastućem dopunskom tretmanu, oksigenoterapiji.

HBOT kao pomoć za pomlađivanje kože

Tijekom tretmana hiperbarične oksigenoterapije u komori pod tlakom, tijelo prima čisti kisik pod višim atmosferskim tlakom kako bi se potaknuo dotok kisika u sustave cirkulacije.

Povišene razine kisika koji dopire u područja sa slabim protokom krvi ili čak hipoksična područja (kao što su ozljede ili teže rane) pomažu tijelu da brže zacijeli na prirodan način, kao i da se pomladi.

Uđite u naše komore za HBOT

Optimalno zdravlje

Cilj koji svi možemo ostvariti

Zdrava cirkulacija krvi omogućuje tijelu pomlađivanje, reparaciju oštećenih stanica kože, omogućuje koži zacjeljivanje nakon traume i umanjuje konture bora. Povećana cirkulacija kisika u tijelu može doprijeti do područja pogođenih bolestima kože kako bi se ponovno pokrenuli prirodni procesi kao što su sinteza kolagena i regeneracija tkiva.

Pročitajte više o zacjeljivanju rana sa HBOT

Hiperbarična oksigenoterapija je prirodna kao disanje

Oksigenoterapija je jedan od najmoćnijih i 100% prirodnih načina za smanjenje upala, brže zacjeljivanje rana i optimizaciju i tjelesnih i mentalnih sposobnosti.

Vitalno ulaganje u zdravije življenje

Uživanje u optimalnom zdravlju je najbolji povrat ulaganja na tržištu

Hiperbarične komore OxyHelp su dostupne za isporuku diljem svijeta.

Pročitajte više o planovima za ulaganja

Dah po dah kako biste osvježili svoje tijelo

Kisik predstavlja osvježavajuće, opuštajuće iskustvo u kojem svi možemo uživati jer proizvodi endorfine, hormone sreće. Osim očitih učinaka na naše opće blagostanje, kisik doprinosi vitalnosti kože detoksicirajući krv i pospješujući stanične procese koji doprinose borbi protiv učinaka starenja.

Pročitajte više o učinku protiv starenja

Čisti kisik za poticanje prirodnih procesa izlječenja

Tretmani hiperbarične oksigenoterapije su ugodni i opuštajući i sve što trebate raditi je udisati čisti kisik u komori pod povišenim atmosferskim tlakom koji pospješuje distribuciju kisika preko krvnih kapilara, preko tkiva, organa i mozga. Tretman je neinvazivan i odgovara skoro svima, uz par iznimki.

Pročitajte više o potencijalnim rizicima

Hiperbarična oksigenoterapija dokumentirano:

  • Reaktivira stanice kože i pospješuje cirkulaciju krvi
  • Potiče proces prirodnog izlječenja i imunitet
  • Pospješuje vitalnost, popravlja koncentraciju i pamćenje
  • Unaprjeđuje pomlađivanje stanica i pomaže u strategijama borbe protiv starenja
  • Uklanja osjećaj kognitivne disfunkcije i jet laga

Kisik i wellness

U našoj potrazi za uživanjem u koristima optimalnog zdravlja, udisanje čistog kisika igra vitalnu ulogu kao pomoć u cirkulaciji krvi.

Oksigenoterapija najbolje funkcionira u hiperbaričnom okruženju, jer povišen tlak gura molekule kisika u krvnu plazmu, u likvor kako bi došli do mozga i kralježnice, da bi pomogli u reparaciji upaljenih područja, pogođenih organa i tkiva.

Uravnotežena prehrana, dobro vježbanje i svjestan pristup zdravom životnom stilu će garantirati da se odlično osjećate svakog dana.

Značaj vaših resursa kisika

S godinama, razina učinka tjelesnih funkcija kod ljudi opada, posebice s obzirom na cirkulaciju kisika na različita vitalna odredišta, kao što su srce, pluća, bubrezi i drugi organi.

Oksigenoterapija čini čuda za vaskularni kapacitet i poboljšanje cirkulacije. Dopunjene razine kisika će stvoriti nove krvne sudove, nove matične stanice, nove stanice oko vašeg srca, kao i nove moždane stanice. Tijelo će tretirati kisik kao novi resurs za usmjeravanje u pogođena područja i poticanje rada na reparaciji.

Vratite vrijeme
i ostvarite optimalno zdravlje

Hiperbarična oksigenoterapija najbolje funkcionira u kombinaciji s tjelesnim vježbanjem kako biste iskoristili svoje povišene razine kisika. Kombinirana s pametnom prehranom, unosom vitamina i drugim wellness tehnikama kao pomoć u svim dimenzijama života, oksigenoterapija će stvoriti najbolje uvjete za postizanje optimalnog zdravlja.